civilek civilkedni tanulnak profi civilektől

civilek civilkedni tanulnak profi civilektől

IÉP

Amerikába mentünk

2015. április 26. - külföldiügynök

A békaemberek szerint idegen érdekeket kiszolgáló ügynökképzésre mentem Amerikába. Az idegen érdek programban (IÉP) kisebbségi ügyekkel foglalkozó civilek közösség és hálózat építést, érdekérvényesítést, hatékony kampányszervezést tanulhatnak amerikai civil szervezetektől gyakorlatban és szakemberektől a padban. Talán még a CIA is megpróbál majd beszervezni. Addig mindenesetre leírom, hogy mit gondolnak az üveghegyen túl a civilekről, milyen módszerekkel dolgoznak a szervezetek, kiket és hogyan érnek el, hogyan mozgósítanak. Ez például érdekes lehet a meneteseknek is, hátha egyszer nem lesz elég normatíva a vonulásra.

Az amerikai kormány és civil szervezetek programjában (hoppá! itt együtt dolgoznak ezek)  22 civil nyert ösztöndíjat Bulgáriából, Romániából, Szlovákiából és Magyarországról.  Romák, LGBT, ifjú és idősügyi szakértők, városiak, vidékiek, lányok, fiúk, kékek és lilák, katolikusok és ateisták. 6 hetünk van, hogy bevegyük Detroitot, Chicagot, New Yorkot és Washingtont. 

 

-kozosseg-32323.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldiugynok.blog.hu/api/trackback/id/tr107401454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása